Thornit öronpuder, 20gr.

SmartPets Öronpuder Thornit är ett puder med många användningsområden. Pudret stillar klåda och motverkar mikroorganismer och kan även användas för att plocka bort öronhår. Vid alla olika slags behandlingar krävs endast en liten mängd puder.
165,00 kr

Vid användning till öron är det viktigt att pudret inte kommer ner i hörselgången. Eventuellt vax i öronen ska inte tas bort före användning. För att underlätta behandlingen lägger du djuret på sidan. Ta en liten mängd puder med hjälp av exempelvis en pincett eller en pensel och pudra försiktigt runt innerörat. Gnugga sedan öronens utsida för att massera in pudret. Behandlingen ska göras 2 gånger per dag i minst 3 dagar. Avsluta behandligen när det bruna kletiga vaxet har stelnat och du försiktigt kan ta bort det. För en fortsättning med problemfria öron kan man använda lite puder en gång per vecka.

Vid plockning av hår i öron masseras en halv tesked i öronhåret. Sedan kan öronhåret plockas bort utan problem. 

Pudret ska aldrig komma ner i hörselgångar eller nära ögon. Notera: undvik att andas in pudret och använd handskar vid behandling. Pudret kan missfärga inredning och textiler.

Vid klåda på kroppen används en liten mängd puder för att appliceras direkt på huden. Viktigt är att pudret kommer ner till själva huden så var extra noggrann ifall din hund har lång eller tjock päls.

Vid klåda runt anus måste inflammation i analkörtlarna först uteslutas. Vid applicering, doppa fingret i en liten mängd salva, exempelvis vaselin, doppa sedan fingret i en liten mängd puder. Massera försiktigt runt anus.

Vid tassklåda, lägg en liten mängd puder i en plastpåse och trä påsen över den drabbade tassen. Massera in pudret mellan tårna, i trampdynorna, runt klorna, i pälsen och en liten bit upp på benet.

Kunder som köpte denna köpte också

Plutoduken torkhanduk

Torkduk med fantastiskt uppsugningsförmåga.
95,00 kr

Pudelkam

Gles kam för lockiga hundar. Med trähantag. 22 cm
90,00 kr

Sax böjd 19cm

En böjd sax som underlättar klippning av tassar, ben, rundning av fronter och rumpor. Då det finns fingerstöd på båda öglorna fungerar det att vända saxen, så att man utan problem kan klippa med både höger och vänster hand, samt på båda sidor av tex hundens ben.
375,00 kr