RAIZ-UP Puppyboost 15ml

”Första Hjälpen” till en nyfödd liten och svag hundvalp eller kattunge. PuppyBoost ger energi till svaga och nyfödda. Det kan exempelvis vara ett kejsarsnitt, svår valpning eller en trött tik. Den ges till valpar som snabbt behöver energi för att återhämta sig men kan också ges till den trötta tiken eller hunden som behöver extra näring och energi. Pastan är i en 15 ml spruta som är enkel att använda. Innehåll: Essentiella fettsyror, triglucerin och glukos som med lätteket tas upp av kroppen och ger både snabb energi och näring. PuppyBoost innehåller även råmjölk som är viktigt för valpen under de första dagarna. PuppyBoost är sammansatt av vitaminer som A,D, B1, B12 och C som är med för att öka valpens sugreflex och C vitamin skyddar också mot stress. PuppyBoost innehåller även 18 aminosyror, järnsulfat m.m. Dosering: Ges direkt efter födseln 1 ml, efter 5 timmar ges dos nr 2 och därefter 2 x per dygn.
245,00 kr
Kunder som köpte denna köpte också

Märkband till valpar 12-pack

Halsbanden gör valparna lätta att identifiera för uppfödaren, varje valp har sin färg. Ställbara med kardborresida. Mindre storlek från 4-20 cm, 1 cm breda samt större storlek från 7-30 cm, 1 cm breda, passar bäst de fyra första veckorna. De är mjuka då bara en del är med kardborre. Storleken Valp 4-8 v. 7-31cm, är lite styvare då hela bandet är med kardborre vilken gör att de också fäster stadigare. Halsbanden är säkra, giftfria, färgfasta, tvättbara och kan användas igen. De är lätta att klippa av om de blir för stora. Dock är det viktigt att banden sitter åt lagom hårt, och lagom är svårt att förklara. Jag rekommenderar att man håller noggrann uppsikt i början när man sätter på dem, och sedan en gång om dagen kontrollerar om banden behöver spännas ut, och att inget skav uppstått. Jag rekommenderar inte att man använder märkband till småvalpar som har långhåriga mödrar, då det kan finnas en risk att mammans päls fastnar i kardborrebandet. Observera att färgerna på banden kan skilja sig åt från bilderna.
105,00 kr

Torkduk av papper, spillbitskvalite´

Torkdukar av spillbitar från veterinär- och sjukhusprodukter, och därmed av olika storlekar. Går inte att få tag på i den vanliga handeln. (Uppge gärna storlek på ras vid beställning för att om möjligt, få bra storlek på pappret.) Våtstarkt, luddfritt och med stor uppsugningsförmåga har detta torkpapper många användningsområden. Säljs per kg.
80,00 kr

Pool uppblåsbar 102x25 cm

Pool som kan användas till valparnas bollhav alt. badpool. Den kan också användas som valplåda åt större tikar, som inte får plats i vår valplådan. Osorterade färger.
90,00 kr