RAIZ-UP Coloboost 50g

ColoBoost Pet är en ersättning för tikens råmjölk (Colostrum) och ges till nyfödda valpar och kattungar. Det är av yttersta vikt att valpen får i sig råmjölk första dygnet då valpens immunförsvar ännu inte är utvecklat. Det medföljer en nappflaska med produkten, men det går naturligtvis utmärkt att använda en sond. ColoBoost pet rekommenderas vid följande tillfällen. Om tikens/kattmammans råmjölk är dålig eller av otillräcklig mängd. Om tiken/kattmamman inte har optimal modersinstinkt. Till svaga och små valpar/kattungar som har låg födelsevikt. Om tiken/kattmamman har avlidit. Vid en stor kull. Vid juverinflammation. Vid risk för att sjukdom överförs via modersmjölken. Om tik/kattmamman haft kullar med hög dödlighet hos de nyfödda. Dosering Födelsevikt: 250-350g: 10-20 ml, 500 gr: 20-30 ml, Över 500 gr: 30-40 ml. Ges var 8:e timme. Mer info finns på förpackningen.
495,00 kr

Detta kan vara räddningen när man har förlorat sin tik, eller behöver få i svaga nyfödda extra näring. Tänk på att värma upp valpen, använd gärna varma handdukar, då valpen behäver ha normal temperatur för att kunna tillgodose sig näringen optimalt.

Kunder som köpte denna köpte också

Torkduk av papper, spillbitskvalite´

Torkdukar av spillbitar från veterinär- och sjukhusprodukter, och därmed av olika storlekar. Går inte att få tag på i den vanliga handeln. (Uppge gärna storlek på ras vid beställning för att om möjligt, få bra storlek på pappret.) Våtstarkt, luddfritt och med stor uppsugningsförmåga har detta torkpapper många användningsområden. Säljs per kg.
80,00 kr

Pool uppblåsbar 102x25 cm

Pool som kan användas till valparnas bollhav alt. badpool. Den kan också användas som valplåda åt större tikar, som inte får plats i vår valplådan. Osorterade färger.
90,00 kr

RAIZ-UP Puppyboost 15ml

”Första Hjälpen” till en nyfödd liten och svag hundvalp eller kattunge. PuppyBoost ger energi till svaga och nyfödda. Det kan exempelvis vara ett kejsarsnitt, svår valpning eller en trött tik. Den ges till valpar som snabbt behöver energi för att återhämta sig men kan också ges till den trötta tiken eller hunden som behöver extra näring och energi. Pastan är i en 15 ml spruta som är enkel att använda. Innehåll: Essentiella fettsyror, triglucerin och glukos som med lätteket tas upp av kroppen och ger både snabb energi och näring. PuppyBoost innehåller även råmjölk som är viktigt för valpen under de första dagarna. PuppyBoost är sammansatt av vitaminer som A,D, B1, B12 och C som är med för att öka valpens sugreflex och C vitamin skyddar också mot stress. PuppyBoost innehåller även 18 aminosyror, järnsulfat m.m. Dosering: Ges direkt efter födseln 1 ml, efter 5 timmar ges dos nr 2 och därefter 2 x per dygn.
245,00 kr