Nourrinou-Bibi (100 ml, 200 ml, 400 ml)

Till nyfödda hundvalpar och kattungar är detta en fantastisk produkt som verkligen fungerar i det fall uppfödaren behöver stödmata eller bara avlasta tiken/kattmamman. Nourrinou-Bibi är helt ovärderlig om man behöver tilläggsmata eller "nappa upp" en hel kull. Det finns olika storlekar och olika flöden för att passa många behov. Alla som någon gång försökt att nappa valpar vet hur svårt och jobbigt det är. Valparna vill inte ha och frustrationen hos både valpar och en trött uppfödare växer. Men Nourrinou-Bibi häller man mjölken i mitten och därefter erbjuder man valpen en tutte. Till skillnad från flasknappar tar valpen dessa tuttar direkt. Så snart den första börjat suga tar man nästa tills att alla fyra ”tuttar” är igång. Har man färre valpar än 4 kan man med enkelhet sätta en lite klädnypa på de tuttar som inte används. Denna lilla klämma följer med i paketet. ”Bibi” är tillverkad i medicinsk silikon och ska inte förväxlas med billigare kopior.
*
2.200,00 kr

När det som inte får hända händer. Man står med en stor kull valpar och tikens mjölk inte räcker till, mjölkstockning, ljuverinflammation eller man förlorar sin tik och står med en kull valpar. Har man någonsin försökt nappa upp valpar vet man att det är ett oöverstigkigt arbete. Detta är räddaren i nöden! Nourrinou-Bibi är en patenterad "amma" som verkligen fungerar!

Nourrinou-Bibi är tillverkad av medicinskt silicon, samma som man använder i bröstproteser. Erogonomiskt utformad och naturtrogen som gör det lätt för valparna/kattungarna att dia. Nourrinou-Bibi finns i olika flöden beroende på ras, och det är viktigt att man inte har för högt flöde. Om man har mindre än fyra valpar kommer det med små klämmor som man sätter på de överflödiga tuttarna.

Muggarna rengöres med vatten och diskmedel och sköljes noga, kan steriliseras genom kokning.