Latexhöna med hönsljud 30cm

Stimulerande valpleksak med härligt ljud. Och inte att förglömma, hönan har en rosa baddräkt på sig!
50,00 kr

Jag, som föder upp en ras med mycket ljudkänslighet, är noga med att utsätta mina valpar för många olika ljud och jag älskar leksaker som även jag kan skratta åt.

Kunder som köpte denna köpte också

Märkband till valpar 12-pack

Halsbanden gör valparna lätta att identifiera för uppfödaren, varje valp har sin färg. Ställbara med kardborresida. Mindre storlek från 4-20 cm, 1 cm breda samt större storlek från 7-30 cm, 1 cm breda, passar bäst de fyra första veckorna. De är mjuka då bara en del är med kardborre. Storleken Valp 4-8 v. 7-31cm, är lite styvare då hela bandet är med kardborre vilken gör att de också fäster stadigare. Halsbanden är säkra, giftfria, färgfasta, tvättbara och kan användas igen. De är lätta att klippa av om de blir för stora. Dock är det viktigt att banden sitter åt lagom hårt, och lagom är svårt att förklara. Jag rekommenderar att man håller noggrann uppsikt i början när man sätter på dem, och sedan en gång om dagen kontrollerar om banden behöver spännas ut, och att inget skav uppstått. Jag rekommenderar inte att man använder märkband till småvalpar som har långhåriga mödrar, då det kan finnas en risk att mammans päls fastnar i kardborrebandet. Observera att färgerna på banden kan skilja sig åt från bilderna.
105,00 kr

Ear stick Öronlim

30 ml Hjälper till att få en korrekt öronställning på valpen/unghunden. Lim för örontoppar t.ex. Collie och vissa Terriers, hängande öron som vill vika sig som rosettöron. Var noga med att läsa nedanstående instruktioner för korrekt hantering.
200,00 kr

Peang rak öronpincett 13 cm alt. 16 cm långa.

Hjälpmedel vid öronvård och valpning.
145,00 kr