Kyldyna 50x90 cm

Kylmatta blå som är fylld med en gel blir kall när hunden lägger sig på den. Inget vatten och inget kylskåp behövs. Dynan kan användas hur många gånger som helst och hur länge som helst. Den är lätt att ta med och kan användas hemma, i bilen, i hundburen, i båten, på jobbet eller som kylning under din laptop.(Funkar även fint på varma klimakterietanter!) Förvara dynan svalt för längsta hållbarhet.
260,00 kr
Kunder som köpte denna köpte också

Rullkarda Mini Rake

En tovutredande karda med rullande pinnar i rostfritt stål. 7 x 14.5 cm. Många Lagottoägares favorit! Perfekt att reda ut tovor eller lyfta pälsen med inför saxklippning, utan att lockarna förstörs. Kan självklart användas på alla långhåriga pälsar.
250,00 kr

Sax böjd 19cm

En böjd sax som underlättar klippning av tassar, ben, rundning av fronter och rumpor. Då det finns fingerstöd på båda öglorna fungerar det att vända saxen, så att man utan problem kan klippa med både höger och vänster hand, samt på båda sidor av tex hundens ben.
375,00 kr

Rödbetor, torkade

Torkade rödbetor från Olewo. Rik på Vitamin C, Järn, Folinsyra, Vitamin A, Vitamin B och med en hög upptagningsförmåga av alla ingredienser.
150,00 kr