Jägarens Supertäcke REA!

Har enstaka storlekar kvar, som jag rear ut. Norrmän på tur kan inte ha fel! Elastiskt tyg, gjord i lycra, som skyddar mot förfrysning och viktigast av allt för pälshundar, förhindrar isklumpar. Storlek 2 passar små lagotto tikar och hanar, storlek 3 de av normal/lite större storlek. De får gärna sitta lite tajt. Man får se till att trä ut vulvan/penisen i avsedd öppning. Benen är inte hellånga, då de inte ska täcka sporrarna. Tänk på att modellerna är olika till tik och hane. Hanmodellen är i färgen röd/marin, tik helt röd. Jag ber er observera att de är väldigt tajta. Många upplever det som svårt att få igenom tassarna, att inte fastna i sporrarna. Ett tips är att sätta en påse över tassen, trä i benet och sedan dra av påsen. Se gärna vår demonstrationsfilm på Valplådans Facebooksida!
*
500,00 kr

"Kondomdresserna" har blivit mycket populära bland lagotto i Sverige, med inspiration från våra norska vänner. Många lagottoägare vittnar om hur hundarna fryser när de blir alldeles fulla i "snöbollar" och hunden måste obönhörligen in i duchen för att spola av/tina upp alla isklumpar för att hunden inte få förfrysningsskador.

Rygglängdsmåttet ska mätas från manke till svanstrot.

StrlBröstmåttRygglägd
155-65 cm41 cm
260-70 cm43 cm
365-75 cm45 cm
470-80 cm47 cm
575-85 cm49 cm
680-90 cm51 cm
Kunder som köpte denna köpte också

Thornit öronpuder, 20gr.

SmartPets Öronpuder Thornit är ett puder med många användningsområden. Pudret stillar klåda och motverkar mikroorganismer och kan även användas för att plocka bort öronhår. Vid alla olika slags behandlingar krävs endast en liten mängd puder.
165,00 kr

Peang rak öronpincett 13 cm alt. 16 cm långa.

Hjälpmedel vid öronvård och valpning.
145,00 kr

Pudelkam

Gles kam för lockiga hundar. Med trähantag. 22 cm
100,00 kr