Hundkrage uppblåsbar

Förhindrar att hunden kommer åt att slicka eller klia på sår eller skador, men tillåter hunden att äta och röra sig obehindrat. Ett bra alternativ till veterinärens platskon, som upplevs som skonsammare av hunden. Yttertyget får att ta av och handtvätta. Total innerdiameter 40cm. Passar nackar med en omkrets på 38-55cm. Grå.
190,00 kr
Kunder som köpte denna köpte också

Thornit öronpuder, 20gr.

SmartPets Öronpuder Thornit är ett puder med många användningsområden. Pudret stillar klåda och motverkar mikroorganismer och kan även användas för att plocka bort öronhår. Vid alla olika slags behandlingar krävs endast en liten mängd puder.
165,00 kr

Jägarens Supertäcke

Norrmän på tur kan inte ha fel! Elastiskt tyg, gjord i lycra, som skyddar mot förfrysning och viktigast av allt för pälshundar, förhindrar isklumpar. Storlek 2 passar små lagotto tikar och hanar, storlek 3 de av normal/lite större storlek. De får gärna sitta lite tajt. Man får se till att trä ut vulvan/penisen i avsedd öppning, tikarna har bara en öppning som täcker både vulvan och analöppningen. Benen är inte hellånga, då de inte ska täcka sporrarna. Tänk på att modellerna är olika till tik och hane. Hanmodellen är i färgen röd/marin, tik helt röd. Jag ber er observera att benen inte är hellånga och väldigt tajta. Många upplever det som svårt att få igenom tassarna, att inte fastna i sporrarna. Ett tips är att sätta en påse över tassen, trä i benet och sedan dra av påsen. Se gärna vår demonstrationsfilm på Valplådans Facebooksida!
690,00 kr