Getmjölk Provit 500g

Modersmjölkersättning av ren getmjölk. Foderråvara till hund. 500 g pulver ger 5 liter färskt getmjölk.
440,00 kr

Bruksanvisning
Fyll lite ljummet vatten (ca. 40oC) i en skål och rör i pulvret. Fyll på med resterande vatten till rätt temperatur (30-35 oC). Rätt blandning är 1 del (volym) pulver till 4 delar (volym) vatten, eller 125 g pulver per liter vatten. Var noga med mängderna och använd enbart rent och färskt vatten.
Lämplig mängd till valpar är 1/2 liter mjölk per kg kroppsvikt per dag. Du kan också ge mer mjölk efter valpens aptit.
Blanda ej mer mjölk än valpen dricker upp per gång.

Förvaras torrt och svalt

Analytiska beståndsdelar per l färdigblandad mjölk
Protein 32,4 g
Fett 37,1 g
Kolhydrater 43,8 g
Aska 8,6 g
Torrsubstans 97,5 g
Kalcium 1063 mg
Magnesium 125 mg
Natrium 375 mg
Kalium 1875 mg
Zink 206 mg
Koppar 0,1 mg
Fosfor 850 mg

Efter att just ha nappat upp en valp för första gången och gått igenom hela sortimentet av olika produkter, har jag själv konstaterat att getmjölk är bäst!

Kunder som köpte denna köpte också

Valpmatta (OBS, 130 cm bredd har utgått ur sortimentet.)

Vinylskumsmatta, 65 cm bred på löpmeter, som underlag i valplådor, hagar och på golv. • Smutsavvisande och lätt att rengöra • Vattenbeständig, utmärkt dränering effekt • Slitstark ytstruktur • Antimikrobiell finish, hygienisk och snäll mot huden • Temperaturbeständig från -20°C till +95°C • Resistent mot rengöring och desinfektionsmedel • Testade och certifierade i enligt Öko Tex Standard 100 • Fri från bly, kadmium och AZO färgämnen Säljs per löpmeter, men kommer i ett stycke om beställningen är på mer än 1 löpmeter. Lätt för kunden att dela själv i mindre längder.
150,00 kr

Märkband till valpar 12-pack

Halsbanden gör valparna lätta att identifiera för uppfödaren, varje valp har sin färg. Ställbara med kardborresida. Mindre storlek är 7-30 cm, 1 cm breda, passar bäst de fyra första veckorna. De är mjuka då bara en del är med kardborre. Storleken Valp 4-8 v. 7-31cm, är lite styvare då hela bandet är med kardborre vilken gör att de också fäster stadigare. Halsbanden är säkra, giftfria, färgfasta, och tvättbara. De är lätta att klippa av om de blir för stora. Dock är det viktigt att banden sitter åt lagom hårt, och lagom är svårt att förklara. Jag rekommenderar att man håller noggrann uppsikt i början när man sätter på dem, och sedan en gång om dagen kontrollerar om banden behöver spännas ut, och att inget skav uppstått. Jag rekommenderar inte att man använder märkband med kardborre hela vägen, till småvalpar som har långhåriga mödrar, då det kan finnas en risk att mammans päls fastnar i kardborrebandet. Observera att färgerna på banden kan skilja sig åt från bilderna.
105,00 kr

Navelklämma 10 pack

Navelklämmor till valpar. Total längd 35mm. Förseglingslängd 30mm. 10 st per förpackning.
40,00 kr