Fiskolja Health4Dogs

300 ml i praktisk UV beständig pumpflaska. Omega 3 från norsk färskfångad torsk.
200,00 kr

Omega3 med en optimal balans av omegasyror vilket bidrar till en friskare päls, hud och rörlighet. Förpackad i en praktiskt 300ml UV beständig pumpflaska för lätt dosering utan spill. Går att förvara ljust.

Själv ger jag mina hundar Omega3 i omgångar, och då gärna vintertid, då trampynerna blir mjuka och fina av det. Även mina valpar ger jag Omega3 då det bidrar till optimal utveckling av hjärna och nervsystem och har inverkan på rörlighet i leder och muskler.

Varje pump ger 2,5ml.

Innehåll per 5 ml:

  • DPA 0,6g
  • EPA 0,4g
  • Vitamin A 250ug
  • Vitamin D 20ug
  • Vitamin E 6mg

Rekomenderad dos:

<5kg = 5ml (2 pump)

5-15kg = 1ml (4 pump)

15-30kg = 20ml (8 pump)

>40kg = 30 ml (12 pump)

Produkttaggar
Kunder som köpte denna köpte också

Tovskär långt

Tovskär med långa knivar, som skär igenom tovor och avlägsnar underull.
95,00 kr

Tovskär kort

Det idealiska verktyget när man skall reda ut hårdare tovor som inte endast borste rår på. Perfekt för att hålla efter hundar med mycket päls på öron och mustascher.
160,00 kr

Märkband till valpar 12-pack

Halsbanden gör valparna lätta att identifiera för uppfödaren, varje valp har sin färg. Ställbara med kardborresida. Mindre storlek från 4-20 cm, 1 cm breda samt större storlek från 7-30 cm, 1 cm breda, passar bäst de fyra första veckorna. De är mjuka då bara en del är med kardborre. Storleken Valp 4-8 v. 7-31cm, är lite styvare då hela bandet är med kardborre vilken gör att de också fäster stadigare. Halsbanden är säkra, giftfria, färgfasta, och tvättbara. De är lätta att klippa av om de blir för stora. Dock är det viktigt att banden sitter åt lagom hårt, och lagom är svårt att förklara. Jag rekommenderar att man håller noggrann uppsikt i början när man sätter på dem, och sedan en gång om dagen kontrollerar om banden behöver spännas ut, och att inget skav uppstått. Jag rekommenderar inte att man använder märkband med kardborre hela vägen, till småvalpar som har långhåriga mödrar, då det kan finnas en risk att mammans päls fastnar i kardborrebandet. Observera att färgerna på banden kan skilja sig åt från bilderna.
105,00 kr