Calci-Comb DF 50 Flytande kalk

Calci-Comb rekommenderas att ges under begränsad tid till dräktiga tikar under 6:e till 8:e veckan, samt vid behov under förlossningen för bättre värkarbete. Calci-Comb är utmärkt under läkning av frakturer. Flytande. 100 ml
170,00 kr


Jag säger, aldrig en förlossning utan Calci-comb! Det underlättar så mycket när tiken börjar bli trött, för att ge värkarbetet en skjuts. Ibland kan det vara det som krävs för att få ut stor valp eller valp som kommer baklänges. Mycket viktigt dock: får aldrig ges innan första valpen kommit ut, eller om man misstänker valpningskomplikationer med felläge! Kan inte heller användas för att häva akut eklampsi. Då är det veterinären som gäller. En del människor har hört att det är farligt att ge extra kalk, men så länge man ger naturligt kalk tar kroppen till sig det den behöver och resten går ur kroppen. Jag har nogsamt pratat igenom detta med veterinär, som också konstaterat att det inte går att överdosera detta oralt.

Jag ber er observera att leverantören har minskat mängden till 100 ml i flaskorna.

Produkttaggar
Kunder som köpte denna köpte också

Navelklämma 10 pack

Navelklämmor till valpar. Total längd 35mm. Förseglingslängd 30mm. 10 st per förpackning.
40,00 kr

Valpmatta (OBS, 130 cm bredd har utgått ur sortimentet.)

Vinylskumsmatta, 65 cm bred på löpmeter, som underlag i valplådor, hagar och på golv. • Smutsavvisande och lätt att rengöra • Vattenbeständig, utmärkt dränering effekt • Slitstark ytstruktur • Antimikrobiell finish, hygienisk och snäll mot huden • Temperaturbeständig från -20°C till +95°C • Resistent mot rengöring och desinfektionsmedel • Testade och certifierade i enligt Öko Tex Standard 100 • Fri från bly, kadmium och AZO färgämnen Säljs per löpmeter, men kommer i ett stycke om beställningen är på mer än 1 löpmeter. Lätt för kunden att dela själv i mindre längder.
150,00 kr

Valpsug

Med filter och 14 och sugkateter. 20ml behållare. Används för att försiktigt suga ut vätska ur de övre luftvägarna på nyfödd valp/kattunge. Förpackningen är steril, och ska varan gå i retur måste den komma tillbaks i oöppnad förpackning. Färg på sugen kan skifta.
95,00 kr