Märkband till valpar 12-pack

Halsbanden gör valparna lätta att identifiera för uppfödaren, varje valp har sin färg. Ställbara med kardborresida. Större storlek från 7-30 cm, 1 cm breda, mindre storlek från 4-20 cm, 1 cm breda. Halsbanden är säkra, giftfria, färgfasta, tvättbara och kan användas igen. Dock är det viktigt att banden sitter åt lagom hårt, och lagom är svårt att förklara. Jag rekommenderar att man håller noggrann uppsikt i början när man sätter på dem, och sedan en gång om dagen kontrollerar om banden behöver spännas ut, och att inget skav uppstått. Observera att färgerna på banden kan skilja sig åt från bilderna.
*
120,00 kr

Jag som Lagottouppfödare har ju inte behövt id band på mina valpar, de kommer ju oftast i olika färger. Men när jag fick en kull med 7 bruna blev behovet akut. Jag prövade då dessa märkband, som var mycket smidiga. De satt mycket stadigt, och var enkla att justera efterhand som valparna växte.
Det blev också lätt för valpköparna att identifiera de olika valparna på foto och film.

Det kan hända att valpar av små raser fastnar i underlaget (wettbed) när karbborren är vänd utåt. Man får då vänta tills valparna blivit lite större, byta underlag eller vända kardborren inåt. Jag brukar själv vänta tills valparna är ett par veckor innan jag sätter på dem, alt om jag behöver märka upp någon valp innan dess, bara sätta band på just den valpen.

Produkttaggar
Kunder som köpte denna köpte också

Valpmatta

Vinylskumsmatta, 65/130 cm bred på löpmeter, som underlag i valplådor, hagar och på golv. • Smutsavvisande och lätt att rengöra • Vattenbeständig, utmärkt dränering effekt • Slitstark ytstruktur • Antimikrobiell finish, hygienisk och snäll mot huden • Temperaturbeständig från -20°C till +95°C • Resistent mot rengöring och desinfektionsmedel • Testade och certifierade i enligt Öko Tex Standard 100 • Fri från bly, kadmium och AZO färgämnen Säljs per löpmeter, men kommer i ett stycke om beställningen är på mer än 1 löpmeter. Lätt för kunden att dela själv i mindre längder. Kommer osorterat i färgerna mörkgrått alt. mönstrat i grått.
150,00 kr

Navelklämma 10 pack

Navelklämmor till valpar. Total längd 35mm. Förseglingslängd 30mm. 10 st per förpackning.
40,00 kr

Valplåda (Klicka här för mer info.)

En praktisk valplåda som är enkel att använda. Lådan har förutom lådans egna botten, en lös plastad bottenskiva, samt ett bottentråg med en 10 cm hög och 10 cm bred sarg runt om. Lådan är helt tillverkad i stadig dubbel wellpapp, tänkt för engångsbruk och är återvinningsbar. Den är mycket välkonstruerad och stabil, 8mm tjock wellpapp. Lådans yttermått: 95 x 95 x 51 cm och är tänkt för hundar upp till mellanstor ras. Skickas inte till Gotland eller norr om Gävle/Mora pga orimliga fraktkostnader. Kan levereras till vissa SKK utställningar fraktfritt. Skicka förfrågan via mail.
Från 350,00 kr