Hundpool

80 cm i diameter, 20 cm hög med förstärkta kanter. Hundpoolen har knottrig botten för att minska risken att hunden halkar. Praktiskt öppning på sidan som underlättar urtappning av vattnet. Enkel att bara veckla upp, vikbar och lätt att förvara. Då den inte är uppblåsbar kan inte vassa tänder bita sönder den. Perfekt för valpar under varma sommardagar!
320,00 kr

En lite mindre pool som passar valpar. Den knottriga botten är bra ut en hd-synpunkt, då det minimerar risken att valpen halkar. Ledhälsa ska man alltid ha i åtanke när det kommer till växande individer.

Produkttaggar
Kunder som köpte denna köpte också

Valpmatta

Vinylskumsmatta, 65/130 cm bred på löpmeter, som underlag i valplådor, hagar och på golv. • Smutsavvisande och lätt att rengöra • Vattenbeständig, utmärkt dränering effekt • Slitstark ytstruktur • Antimikrobiell finish, hygienisk och snäll mot huden • Temperaturbeständig från -20°C till +95°C • Resistent mot rengöring och desinfektionsmedel • Testade och certifierade i enligt Öko Tex Standard 100 • Fri från bly, kadmium och AZO färgämnen Säljs per löpmeter, men kommer i ett stycke om beställningen är på mer än 1 löpmeter. Lätt för kunden att dela själv i mindre längder. Kommer osorterat i färgerna mörkgrått alt. royalblå.
150,00 kr

Märkband till valpar 12-pack

Halsbanden gör valparna lätta att identifiera för uppfödaren, varje valp har sin färg. Ställbara med kardborresida. Mindre storlek från 4-20 cm, 1 cm breda, passar bäst de fyra första veckorna. Större storlek från 7-30 cm, 1 cm breda, passar bäst från v. 4-8. Halsbanden är säkra, giftfria, färgfasta, tvättbara och kan användas igen. De är lätta att klippa av om de blir för stora. Dock är det viktigt att banden sitter åt lagom hårt, och lagom är svårt att förklara. Jag rekommenderar att man håller noggrann uppsikt i början när man sätter på dem, och sedan en gång om dagen kontrollerar om banden behöver spännas ut, och att inget skav uppstått. Observera att färgerna på banden kan skilja sig åt från bilderna.
120,00 kr

Valplåda (Klicka här för mer info.)

En praktisk valplåda som är enkel att använda. Lådan har förutom lådans egna botten, en lös plastad bottenskiva, samt ett bottentråg med en 10 cm hög och 10 cm bred sarg runt om. Lådan är helt tillverkad i stadig dubbel wellpapp, tänkt för engångsbruk och är återvinningsbar. Den är mycket välkonstruerad och stabil, 8mm tjock wellpapp. Lådans yttermått: 95 x 95 x 51 cm och är tänkt för hundar upp till mellanstor ras. Skickas inte till Gotland eller norr om Gävle/Mora pga orimliga fraktkostnader. Kan levereras till vissa SKK utställningar fraktfritt. Skicka förfrågan via mail.
Från 350,00 kr